Afyonkarahisar / İhsaniye Yukarıtandır Ortaokulu

Telefon:0 (272) 281 76 96 ... 05068636749 İbrahim AKTÜRK (Okul Müdürü) Adres:Yukarıtandırı Köyü / İhsaniye / Afyonkarahisar Web Sitesi:https://yukaritandiriortaokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar İhsaniye Okulları, Afyonkarahisar Ortaokulları, Afyonkarahisar İhsaniye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar İhsaniye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yukaritandiriortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki; Okulumuzda başarı sürekli hale gelsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli, öğrencimize başarısını artırmak için her türlü imkan ve fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğretmenler, öğrenciler ve veliler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine katkıda bulunmasının gerekliliğine ve önemine inansın. İnanıyoruz ki; Öğrencilerimiz onların gelişen ve değişen dünyaya hazırlanırken, etkin ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek istenildiklerini bilsinler. İnanıyoruz ki ; Okulumuzdaki herkes, okulumuzu Afyon ilindeki en başarılı ve popüler okul haline getirmek için çalışsın. İnanıyoruz ki ; Öğrencilerimizin başarısını artırmak için, okul aile işbirliğine önem verir, karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.
MisyonÖğrencimizi Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkelerine uygunluk çerçevesinde, topluma faydalı, bilinçli, bilgi çağının gerektirdiği ölçülere uygun, eksiksiz, iyinin de iyisini hedef olarak sürekli başarı sağlayan bireyler olarak yetiştirmek için varız. İnanıyoruz ki ; Öğrencilerin öğrenmek için istekli olması ve öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. İnanıyoruz ki ; Bütün çalışmalarımızın odak noktası öğrencilerimizdir. İnanıyoruz ki ; Başarıyı sürekli hale getirmek için bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşır, sürekli işbirliği içinde çalışırız. İnanıyoruz ki ; İyi bir eğitim için, eğitimdeki değişimleri, yenilikleri izlemek, eğitim teknolojisini kullanmak ve bilimsel yaklaşımlar sergilemek bizim için kaçınılmazdır. İnanıyoruz ki ; Biz birbirimize ve kendimize karşı saygı ve güven duyarız.
BaşarılarAnadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Liseleri, Meslek Liselerini ve Polis Kolejini sınav puanı ile kazanan öğrencilerimiz mevcuttur.
Telefon0 (272) 281 76 96 ... 05068636749 İbrahim AKTÜRK (Okul Müdürü)
AdresYukarıtandırı Köyü / İhsaniye / Afyonkarahisar
İnternet Sitesihttps://yukaritandiriortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYUKARITANDIR KÖYÜ / İHASANİYE / AFYON
Ulaşımİle Uzaklık: 25 km İlçeye Uzaklık 15 kmÖğretmenler il merkezinden gidiş geliş yapmaktadır.İle bağlanan 25 km lik yolun 20 km si duble yoldur(afyon-eskişehir yolu)...Geriye kalan 5 km lik kısım ise asfalt olup standart köy yoludur.Afyon´a yaklaşık 25-30 dk sürmektedir.Gazlıgöl termal kaplıcalarına 5 km uzaklıktadır.
Merkezden Uzaklıkİle Uzaklık: 25 km İlçeye Uzaklık 15 km
Servis BilgisiGAZLİGÖL SERVİSLERİ İLE GİDİŞ-GELİŞ YAPILABİLMEKTEDİR.
Ders Saatleri08.50-15.00
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı59
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://yukaritandiriortaokulu.meb.k12.tr/03/09/713253/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)