Afyonkarahisar / İhsaniye Karacaahmet İlkokulu

Telefon:0.272.275 40 06 Adres:Cumhuriyet Mah.Öğrt.Salim KÜÇÜK Cad.No1 Karacaahmet Köyü İhsaniye/Afyonkarahisar Web Sitesi:https://karacaahmetioo.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar İhsaniye Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar İhsaniye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İhsaniye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://karacaahmetioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisine,ailesine,çevresine,vatanına ve milletine faydalı birer birey olarak yetiştirmek.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak Pozitif anlamda değişmeler yapmak,değişikliklere ayak uydurmak.Bilişim ve değişmeler konularında çevremizi ışık tutmak.
Telefon0.272.275 40 06
AdresCumhuriyet Mah.Öğrt.Salim KÜÇÜK Cad.No1 Karacaahmet Köyü İhsaniye/Afyonkarahisar
İnternet Sitesihttps://karacaahmetioo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCumhuriyet Mah. Ö. Salim KÜÇÜK Cad. No:12 Karacaahmet Köyü İhsaniye/AFYONKARAHİSAR
UlaşımOkulumuz il merkezine 40km,İlçe merkezine 6 km´dir.İl merkezinden kalkan köy minibüsü ders başlamadan yaklaşık 15 dakika önce okulumuzda olmaktadır. Okul çıkışında da aynı şekilde okulun önünden öğretmenlerimizi alıp önce ilçeye uğradıktan sonra il merkezine gidiyor. Yolculuk süresi ilçe merkezine yaklaşık 10 dakika, il merkezine yaklaşık 1 saat sürmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 40km,İlçe merkezine 6 km´dir.
Servis BilgisiÖzel olarak öğretmen servisi bulunmamaktadır köy minibüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Ders Saatleri09:00-15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı127
  • Derslik Sayısı6
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://karacaahmetioo.meb.k12.tr/03/09/713220/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)