Afyonkarahisar / Hocalar Çepni Ortaokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin akademik başarısından, sanata ve spora kadar geniş bir yelpazede üst düzey eğitimi ile yaratıcı etkinlikler bakımından da topluma saygın ve öncü bir okul olarak kendine güvenen; sorunlara değil çözüme odaklanan bireyler yetiştirmek.
MisyonOkulumuz araştırıcı, sorgulayıcı, çözümleyici düşünce yapısıyla, değişen ve gelişen günümüz dünyasına ayak uydurabilen, aynı zamanda toplumsal değerlerden ödün vermeden hedefe odaklanan, elde ettiği bilgi ve beceriyi hayatının her aşamasında kullanabilen saygın bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.
BaşarılarOkul içinde, il çapında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmiş, sosyal, kültürel, sportif etkinliklere destek olunmuş, hem öğretim hem eğitim olarak başarının artması için ekip ruhu olarak çalışılmıştır.2018´de yapılan LGS sonuçlarına göre iki öğrencimiz Fen Lisesi,iki öğrencimiz de Spor Lisesi´ne yerleşmiştir.
2016-2017 okul sporları yıldız kız ve yıldız erkek voleybol takımımız il şampiyonu olup bölge şampiyonasına katılmıştır.2017 2018 yılında da yine yıldız erkek voleybol takımımız il şampiyonu olarak bölge şampiyonasına katılmıştır.
Telefon02725561005
AdresÇepni Köyü/Hocalar/Afyonkarahisar
İnternet Sitesihttps://cepniortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKüme Evleri No: 320 Çepni Köyü Hocalar/AFYONKARAHİSAR
Köy Nüfusu: 727
Köyün Hocalar ilçesine uzaklığı 10 km
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık 10 km
İl merkezine uzaklık 100 kmOkulumuz Çepni Köyünde olup Hocalar ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır. Okula ulaşım öğretmenlerin aldığı kararla servis ya da öğretmenlerin şahsi araçlarıyla sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık 10 km
İl merkezine uzaklık 100 km
Ders Saatleri08.40 - 13.10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Kömür)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuz her yıl okul sporlarının ve Hocalar ilçesinin düzenlediği turnuvalara çeşitli branşlarda (voleybol, satranç, badminton,futbol,atletizm v.b.) katılarak dereceler elde etmektedir.
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı37
  • Derslik Sayısı6
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://cepniortaokulu.meb.k12.tr/03/17/709204/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)