Afyonkarahisar / Emirdağ Emirdağ Halk Eğitimi Merkezi

Telefon:0272 441 21 14 Adres:YENİ MAH. RIHTIM BOYU CAD. HALK EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO 72 İÇ KAPI NO 1 EMİRDAĞ / AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://emirdaghem.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Emirdağ Okulları, Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezleri, Afyonkarahisar Emirdağ Halk Eğitim Merkezleri, Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Afyonkarahisar Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://emirdaghem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHERKES İÇİN HER YERDE EĞİTİM”
Yetişkin eğitimi bir lüks ya da insan yaşamının kısa bir dönemi ile ilgili olarak değil ulusal gereklilik ve vatandaş olmanın ayrılmaz bir parçası olarak, hem evrensel hem de yaşam boyu süren bir olay olarak görülmelidir. İyi desteklenen ulusal çapta bir yetişkin eğitimi tüm çağdaş toplumlarda sosyal, ekonomik, kültürel nedenlerle ana politika gereği haline gelmiştir. Dinamik bir yetişkin eğitimi; özetle “HERKES İÇİN HER YERDE EĞİTİM” düşüncesinden yola çıkılarak kişinin günlük yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra bilgi ve beceri kazandıran bir eğitim olmalıdır.
MisyonEmirdağ Halk Eğitimi Merkezi kurulduğu günden bu yana her yıl artan kurs ve kursiyer sayısı ile çağdaş gelişmeyi iyi yorumlayan, ulusal onurumuzu her alanda ön plana çıkaran Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk’ ün izinde milli, çağdaş bir eğitim politikası izlemiş, binlerce genci meslek sahibi ederek, tüketici olmaktan kurtarıp, üretici olmaya yönlendirmiş ayrıca boş zamanlarını iyi değerlendirerek her zaman laik, demokratik, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir.
BaşarılarKURUMUMUZ 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 75 ÇEŞİT KURS AÇMIŞTIR.
2013/2014 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumumuz Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.
2013/2014 Eğitim-Öğretim Yılı "Güçlü Kadın, Güçlü Toplum" Teknik Destek faaliyeti Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmesi uygun görülmüştür.
2013/2014 Eğitim -Öğretim Yılında "El Emeği, Göz Nuru" ekip çalışması ile TKY il birincisi olmuştur.
Telefon0272 441 21 14
AdresYENİ MAH. RIHTIM BOYU CAD. HALK EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO 72 İÇ KAPI NO 1 EMİRDAĞ / AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://emirdaghem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEMİRDAĞ, AFYONKARAHİSAR´A BAĞLI BİR İLÇEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 65 KM´DİR.
UlaşımKURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNE 500 METRE UZAKLIKTADIR.KURUMUMUZA ULAŞIM İÇİN HERHANGİ BİR TOPLU TAŞIMA ARACI BULUNMAMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkKURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNE 500 METRE UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08:00 - 24:00
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Derslik Sayısı6
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://emirdaghem.meb.k12.tr/03/08/115808/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)