Afyonkarahisar / Emirdağ Ali Rıza ve Havva Kara Anaokulu

Telefon:02724414300 Adres:Menderes Mahallesi, 1041. Sokak, no37 EMİRDAĞ Web Sitesi:https://alirizahavvakaraanaokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Emirdağ Okulları, Afyonkarahisar Anaokulları, Afyonkarahisar Emirdağ Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Afyonkarahisar Anaokulu Haberleri, Afyonkarahisar Emirdağ Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak.
Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen,
kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
MisyonYenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen, spor yapan, akademik anlamda donanımlı ingilizceye hakim değerlerimize hakim ve kendini ifade edebilen, ne istediğini bilen, tüketen değil, üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına "Ali Rıza ve Havva Kara Anaokulu" kaliteli hizmet vermektedir.
Telefon02724414300
Faks02724414300
AdresMenderes Mahallesi, 1041. Sokak, no37 EMİRDAĞ
İnternet Sitesihttps://alirizahavvakaraanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOKULUMUZ İLE 70 KM UZAKLIKTA. İLÇE MERKEZİNE İSE 1 KM UZAKLIKTADIR. ÖĞRENCİLER SERVİS İLE YA DA KENDİ İMKANLARIYLA GELİŞ GİDİŞ YAPIYORLAR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLE 70 KM UZAKLIKTA. İLÇE MERKEZİNE İSE 1 KM UZAKLIKTADIR.
Öğretim ŞekliTam ve yarım gün eğitim
Ders Saatleri08.00-17.30
Yabancı Dilingilizce
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı80
  • Derslik Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://alirizahavvakaraanaokulu.meb.k12.tr/03/08/759751/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)