Afyonkarahisar / Dinar Dinar Fen Lisesi

Telefon:0272 353 0096 Adres:HÜRRİYET MAH. FABRİKA SK. ORTA ÖĞRETİM SİTESİ NO 4 İÇ KAPI NO 1 DİNAR / AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://dinarfenlisesi.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Dinar Okulları, Afyonkarahisar Fen Liseleri, Afyonkarahisar Dinar Fen Liseleri, Fen Lisesi Haberleri, Afyonkarahisar Fen Lisesi Haberleri, Afyonkarahisar Dinar Fen Lisesi Haberleri
Kaynak:https://dinarfenlisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkiye için dünyayla yarışabilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, içinde bulunduğu durumu doğru değerlendiren ve sorunlara çözüm üreten, mevcut durumda çözümün parçası olabilen, toplumsal uzlaşıyı ilke edinen, millî ve manevi değerlerinin bilincinde olan, bunları koruyan ve geliştiren örnek bireyler yetiştirmektir.
MisyonTürk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş, doğaya ve çevreye duyarlı, bilimin ve aklın ışığında ilerleyerek millî mefkûrelerimizi gerçekleştirebilecek, modern bilgi, becerilerle donatılmış bireyleri hayata ve yükseköğrenime hazırlamak amacıyla bireyler yetiştirmek için varız.
Telefon0272 353 0096
Faks0272 353 0099
AdresHÜRRİYET MAH. FABRİKA SK. ORTA ÖĞRETİM SİTESİ NO 4 İÇ KAPI NO 1 DİNAR / AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://dinarfenlisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDinar ilçemiz, bünyesinde ihtiyaç duyulabilecek hemen her ürünün bulunabileceği şirin bir ilçedir. Isparta ile Denizli il merkezleri arasında olması, ilçemizin önemini artırmaktadır.
UlaşımİLÇEMİZ MERKEZİNDE OLUP ,AFYONKARAHİSAR VE DENİZLİ´YE 130 KM,ISPARTA´YA 60 KM MESAFEDEDİR.İlçemizin karayolları kavşak noktasında olması ulaşım yönünden avantaj sağlamaktadır. Hem şehirlerarası otobüs seferleri, hem de ilçemizden saat başı Isparta-Denizli-Afyonkarahisar-Uşak illerine minibüs-otobüs seferleri mevcuttur. Ayrıca demir yolları ile de ulaşım mümkündür.
Merkezden UzaklıkİLÇEMİZ MERKEZİNDE OLUP ,AFYONKARAHİSAR VE DENİZLİ´YE 130 KM,ISPARTA´YA 60 KM MESAFEDEDİR.
Servis BilgisiOkulumuzun yurt binası, ana binanın hemen yanındadır. İlçemizde özel servisler bulunabilmektedir.
Kontenjan Bilgileri90
Ders Saatleri08.30 - 16.10
Yabancı Dilİngilizce, Almanca
Isınma TürüDoğalgazlı Kalorifer Sistemi
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı370
  • Derslik Sayısı24
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı3
Kaynak:https://dinarfenlisesi.meb.k12.tr/03/07/974081/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)