Afyonkarahisar / Dazkırı Yüreğil Koralkim Ortaokulu

Telefon:0 (272) 423 54 19 Adres:DEMİREL MAHALLESİ İSTASYON CADDESİ NO26 YÜREĞİL KASABASI / DAZKIRI / AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://yuregilkoralkimortaokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Dazkırı Okulları, Afyonkarahisar Ortaokulları, Afyonkarahisar Dazkırı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Dazkırı Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYüreğil Koralkim Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonYüreğil Koralkim Ortaokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır
Telefon0 (272) 423 54 19
AdresDEMİREL MAHALLESİ İSTASYON CADDESİ NO26 YÜREĞİL KASABASI / DAZKIRI / AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://yuregilkoralkimortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz Afyonkarahisar´a 145 km Dazkırı ilçemize 5 km mesafededir.Denizli´ye 78, Isparta ve Burdur illerine 95 km mesafededir.
UlaşımAFYONKARAHİSAR 145 KM / DAZKIRI 5 KMAfyonkarahisar´a 145 km Dazkırı ilçemize 5km mesafededir. okulumuza uzak mesafelerden havayolu ile (Denizli-Çardak havalimanı 25 km mesafede), Demiryolu ile (Dazkırı tren istasyonu köyümüze 3 km mesafede), Karayolu ile (Ankara-Denizli karayolu 4 km mesafede) ulaşabilirsiniz.
Merkezden UzaklıkAFYONKARAHİSAR 145 KM / DAZKIRI 5 KM
Servis Bilgisiservis ve toplu ulaşım imkanı yoktur. kişisel aracınız ile yada taksi ile ulaşabilirsiniz.
Ders SaatleriBaşlama : 08:30
Bitiş : 15:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerTAEKWOONDO KURSU, GELENEKSEL OKÇULUK KURSU
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı53
  • Derslik Sayısı6
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://yuregilkoralkimortaokulu.meb.k12.tr/03/06/707768/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)