Afyonkarahisar / Bolvadin Ayfer - Ceylan Emet Fen Lisesi

Telefon:0272 612 44 00 Adres:ERKMEN MAH. ŞEHİTLER CADDESİ CAD. FEN LİSESİ BLOK NO: 151/1 İÇ KAPI NO: 4 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR
1,5 km
Şehir merkezinden Emirdağ Caddesi yönüne hareket eden dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Kız ve Erkek Pansiyonumuz Bolvadin Anandolu İmam Hatip Lisesi arkasında ve şehir merkezine 1 km mesafededir.
Web Sitesi:https://acefl.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Bolvadin Okulları, Afyonkarahisar Fen Liseleri, Afyonkarahisar Bolvadin Fen Liseleri, Fen Lisesi Haberleri, Afyonkarahisar Fen Lisesi Haberleri, Afyonkarahisar Bolvadin Fen Lisesi Haberleri
Kaynak:https://acefl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünyaya bilimin ışığında bakabilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, teknolojiyi geliştiren, dünya barışına katkı sağlayan, milli ve manevi değerlerini özümsemiş geleceğin liderlerini ve bilim adamlarını yetiştiren bir kurum olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini çağın ötesine taşımaktır.
MisyonÖğrenci odaklı eğitim anlayışı içinde,"Tam Öğrenme Modeli´ne" dayalı, öğrencilerin farklı zeka türlerine göre, onlara farklı öğretme tekniklerini uygulayan bir kurum olarak; temel bilgileri edinmiş, genel kültürü ve sosyal becerileri gelişmiş, yabancı dil bilen, teknolojiyi etkin olarak kullanan, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yeteneği üst düzeye ulaşmış, yaşam boyu öğrenme anlayışını benimsemiş, özgüveni yüksek, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
Telefon0272 612 44 00
Faks0272 612 44 00
AdresERKMEN MAH. ŞEHİTLER CADDESİ CAD. FEN LİSESİ BLOK NO: 151/1 İÇ KAPI NO: 4 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR
1,5 km
Şehir merkezinden Emirdağ Caddesi yönüne hareket eden dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Kız ve Erkek Pansiyonumuz Bolvadin Anandolu İmam Hatip Lisesi arkasında ve şehir merkezine 1 km mesafededir.
İnternet Sitesihttps://acefl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Çay-Bolvadin-Emirdağ Çevre Yolu üzerinde Bolova Evleri mevkiindedir.
UlaşımŞehir merkezinden Emirdağ Caddesi yönüne hareket eden dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Kız ve Erkek Pansiyonumuz Bolvadin Anandolu İmam Hatip Lisesi arkasında ve şehir merkezine 1 km mesafededir.
Merkezden Uzaklık1,5 km
Ders Saatleri08.30-16.10
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı374
  • Derslik Sayısı15
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Yemekhane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
  • Revir Sayısı2
Kaynak:https://acefl.meb.k12.tr/03/04/974794/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)