Afyonkarahisar / Bayat Afyonkarahisar Bayat Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://bayathem03.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
MisyonHedefimiz; Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; Adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, Toplam kaliteyi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.
BaşarılarKURULDUĞUNDAN BERİ AÇILAN KURSLAR
Halıcılık, Kilimcilik, Biçki-Dikiş, Giyim, Makine Nakış, Daktilo, Bağlama, Kök Boyacılığı, Kalorifer Ateşçiliği, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Sistem Bakım Onarımcısı , Aşçı Yardımcısı ,Peynircilik, Arıcılık, 1. Kademe Okuma-Yazma, 2.Kademe Okuma-Yazma, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri, Avcı Eğitimi, Meyvecilik, Sığırcılık, El Nakışları, Masa Tenisi , Aile Eğitimi 0-3 Yaş ,Yabancı Dil Kursu, Liselere giriş Sınavına Hazırlık, Üniversiteye Hazırlık, Ders kursları, Mantar Yetiştiriciliği, Bağlama kursu, Oryantiring (Hedef Bulma) Cenaze Yıkama ve Kefenleme kursu , Temel Bilgisayar Okur-Yazarlığı , Suluboya Resim, Uygulamalı Tiyatro , Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi , Kadın Giysileri Dikimi(Düz Dar Etek-Kadın Pantolonu-Bluz-Elbise-Fantezi Elbise), Futbol (11-12 Yaş Grupları)ve Kuaförlük kursu dallarında kurslarımız açılmıştır
Telefon02724912467
Faks02724912467
AdresBüyük Mahalle Gazi Sokak No3 Bayat/Afyonkarahisar
İnternet Sitesihttps://bayathem03.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBayat/Afyonkarahisar
UlaşımBayat ilçe merkezinde yer almaktadır. Afyon´a 47 kilometre uzaklıkta olan Bayat ilçesi Ankara-Afyon-İzmir transit yolu üzerinde yer alıyor. İlçede bulunan minibüsler her saat başı Afyon´a yolcu taşımakta, bir büyük otobüs her gün Eskişehir´e düzenli sefer yapmaktadır. Yolu olmayan köy yoktur.
Merkezden UzaklıkBayat ilçe merkezinde yer almaktadır. Afyon´a 47 kilometre uzaklıkta olan Bayat ilçesi Ankara-Afyon-İzmir transit yolu üzerinde yer alıyor.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı224
  • Derslik Sayısı1
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://bayathem03.meb.k12.tr/03/03/214135/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)