Adıyaman / Merkez Kayatepe İlkokulu

Adres:REZİP KÖYÜ REZİP KÜME EVLERİ NO: 7 MERKEZ / ADIYAMAN Web Sitesi:https://kayatepeio.meb.k12.tr Adıyaman Okulları, Adıyaman Merkez Okulları, Adıyaman İlkokulları, Adıyaman Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adıyaman İlkokul Haberleri, Adıyaman Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kayatepeio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKayatepe köyü ve Çevre Köyleri Halkını; çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. İstiyoruz ki; *- Okulumuzda öğrenme,temel ihtiyaç kabul edilsin. *- Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal,kültürel ve öğrenme için her tür fırsatın verildiğini bilsin. *- Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın *- Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu üretken bireyler yetiştirmektir. Inanıyoruz ki; *- Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, *-Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. *-Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. *- Biz , hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. *- Biz , birbirimize ve kendimize güveniriz.Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. *- Biz farklıyız.Yetenekli,enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
AdresREZİP KÖYÜ REZİP KÜME EVLERİ NO: 7 MERKEZ / ADIYAMAN
İnternet Sitesihttps://kayatepeio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAdıyaman Çelihan Malatya karayolunun 18.km´sinde yer almaktadır. Karayolundan 1 km içeride köy yerleşim yeri bulunmaktadır.
Ulaşım18 kmAdıyaman Çelikhan Malatya karayolunda toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklık18 km
Ders Saatleri8:20-14:10
Isınma TürüKalorifer (Odun Kömür)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı67
  • Derslik Sayısı19
Kaynak:https://kayatepeio.meb.k12.tr/02/01/333855/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)