Adıyaman / Gölbaşı Gölbaşı Harmanlı İlkokulu

Adres:MİMAR SİNAN MAH. TOKİ CAD. GÖLKENT ILK VE ORTA OKUL BLOK NO: 9/2 GÖLBAŞI / ADIYAMAN Web Sitesi:https://golbasiharmanliio.meb.k12.tr Adıyaman Okulları, Adıyaman Gölbaşı Okulları, Adıyaman İlkokulları, Adıyaman Gölbaşı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adıyaman İlkokul Haberleri, Adıyaman Gölbaşı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://golbasiharmanliio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHarmanlı İlkokulu olarak: anaokul yaşlarından başlayarak, ilkokulun bütün sınıflarında sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi,lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
MisyonÜstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken, • Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, • Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, • Eğitime, öğretime göre öncelik vermektir.
AdresMİMAR SİNAN MAH. TOKİ CAD. GÖLKENT ILK VE ORTA OKUL BLOK NO: 9/2 GÖLBAŞI / ADIYAMAN
İnternet Sitesihttps://golbasiharmanliio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKasaba
UlaşımLÇE MERKEZİNE 13KM İL MERKEZİNE 75KMHarmanlı Belediyesine ait minübüslerle yapılıyor. Okul öğretmenleri olarak özel araçlarla ilçe merkezine gidiş geliş yapılıyor.
Merkezden UzaklıkLÇE MERKEZİNE 13KM İL MERKEZİNE 75KM
Ders Saatleri08:30-15:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı80
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://golbasiharmanliio.meb.k12.tr/02/05/723156/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)