Adıyaman / Besni Üçgöz İlkokulu

Telefon:04163387167 Adres:Atatürk Mahallesi M.Zeki YİĞİT Sokak No 40 Üçgöz Köyü / BESNİ / ADIYAMAN Web Sitesi:https://besniucgozio.meb.k12.tr Adıyaman Okulları, Adıyaman Besni Okulları, Adıyaman İlkokulları, Adıyaman Besni İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adıyaman İlkokul Haberleri, Adıyaman Besni İlkokul Haberleri
Kaynak:https://besniucgozio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYON
Öğrencisi yüksek akademik ve ahlaki donanımlı, öğretenlerin ve öğrenenlerin birbirlerinin gelişimine yardımcı olabildiği, paydaşlarıyla barışık, kaliteyi temsil eden bir "Öğrenen Okul" modeli olmak.
MisyonMİSYON
Milli, ahlaki ve ilmi değerleri öğrencilerimize kazandırmak için, eğitim-öğretim olanaklarını en üst düzeyde kullanarak gelecek neslimiz olan öğrencilerimize yeterli eğitim ve öğretimi sunmak; tüm çalışanlar, öğrenciler ve velileriyle bir bütünlük içinde her gün yenilenen, kendini geliştiren, çevresine bir kültür modeli olmaktır.
Telefon04163387167
AdresAtatürk Mahallesi M.Zeki YİĞİT Sokak No 40 Üçgöz Köyü / BESNİ / ADIYAMAN
İnternet Sitesihttps://besniucgozio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDaha önce belde statüsünde olan Üçgöz Köyü, iş imkanları ve daha iyi yaşam koşulları için şehir merkezlerine özellikle yurt dışına aşırı nüfus göçü sebebiyle nüfusu 2000´in altına düştüğünden köy statüsüne geçmiştir. Köyün büyük bir nüfusu yurt dışında yaşamaktadır.
Ulaşımİlçe merkezine 11 km, il merkezine 55 km uzaklıktadır.Her gün saat başı dolmuş seferleri akşam 17.00´ye kadar ilçe merkezine yapılmaktadır. Okulun ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 11 km, il merkezine 55 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisiİzollu Mezrası´ndan 1 adet taşımalı öğrenci servisi gelmektedir.
Öğretmenler için okulumuza ait servis bulunmamaktadır. Köydeki ortaokul öğretmenlerine ait özel servisle öğretmenlerimiz isterse gidiş-geliş yapabilmektedir.
Ders Saatleri08:40-14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOyun Şenlikleri Etkinlikleri ( Yağ Satarım, Mendil Kapmaca, Tombik, Yakan Top)
Bilimsel EtkinliklerEDEB Projesi Zeka Küpü Yarışmaları ( ABC Bağlama, Sudoku, Mangala)
ProjelerBeyaz Bayrak, EDEB
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı85
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://besniucgozio.meb.k12.tr/02/02/724709/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)