Adıyaman / Besni Berete İlkokulu

Adres:BERETE KÖYÜ AKDOĞANLAR MEVKİİ BERETE KÜME EVLERİ BERKTE ILKOKULU BLOK NO: 6 BESNİ / ADIYAMAN Web Sitesi:https://bereteilkokulu.meb.k12.tr Adıyaman Okulları, Adıyaman Besni Okulları, Adıyaman İlkokulları, Adıyaman Besni İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adıyaman İlkokul Haberleri, Adıyaman Besni İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MisyonKarşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
AdresBERETE KÖYÜ AKDOĞANLAR MEVKİİ BERETE KÜME EVLERİ BERKTE ILKOKULU BLOK NO: 6 BESNİ / ADIYAMAN
İnternet Sitesihttps://bereteilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBERETE KÖYÜ YAKLAŞIK 70 HANELİK BİR KÖYDÜR. KÖYÜN GEÇİM KAYNAĞI TARIM VE HAYVANCILIĞA DAYANMAKTADIR.ÇOMAK KÖYÜ İLE İZOLLU KÖYÜNÜN TAM ORTASINDA KALMAKTADIR.
UlaşımBESNİ İLÇE MERKEZİNE 30 KM, ADIYAMAN İL MERKEZİNE 72 KM DİR. ŞAHSİ ARABA ve ÇEVRE KÖYLERİN ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkBESNİ İLÇE MERKEZİNE 30 KM, ADIYAMAN İL MERKEZİNE 72 KM DİR.
Öğretim ŞekliNORMAL
Ders SaatleriBAŞLAMA : 08:30
BİTİŞ : 14:10
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı38
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://bereteilkokulu.meb.k12.tr/02/02/709906/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)