Adım Adım Şampiyonluğa

Okullarası Suriçi Kupası'nda adım adım şampiyonluğa gidiyoruz.

Okulumuz Minik Voleybol Takımı turnuvada İstanbul Erkek Liselileri Vakfı Ortaokulu Takımını yenerek finale yükseldi. 

 

Salonun tamamına yakınını dolduran taraftarlar müthiş bir atmosfer oluşturdu. Okulumuz Voleybol Takımı da maçlardan sonra büyük bir sevinç yaşarken, oyuncular taraftarlarla da mutluluğu karşılıklı tezahüratlarla paylaştılar.

 

Elde edilen başarı sonrası Beden Eğitimi Öğretmeni İlker KÜÇÜN okul öğrencilerini tebrik ederken, turnuvayı izleyen Okul Müdür Yardımcısı Mehmet TEZGEL ise; "Okulumuzu hangi kulvarda olursa olsun başarıya taşımak için mücadele eden her öğrencimiz övgüyü de hak ediyordur. Bu sebeple tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Tabi ki bu başarının mimarlarından olan Beden Eğitimi Öğretmeni İlker KÜÇÜN'e de özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Finallerde de çok iyi dereceler elde ederek ulusal şampiyonada bizleri temsil etme hakkı elde ederler." dedi.

 

 

 

"FİNAL 10 OCAK 2023'TE"

Turnuva etkinliğinden sonra konuşan İlker KÜÇÜN, turnuva hakkında "Burada ilçemiz okulları ile beraber planlamış olduğumuz turnuvaya katılan sporcularımıza, destekleyen gönül veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 10 Ocak 2023'te  final maçları ile sona erecektir. Burada ben özellikle turnuva boyunca maçlarda burada bulunan ve emek veren öğrencilerimize ve değerli velilerine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

Turnuvadan en güzel anlardan oluşan videolar. 

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İstanbul Fatih İbrahim Alaettin Gövsa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)