Adana / Yüreğir Yakapınar Peyami Safa İlkokulu

Telefon:(322)3934848 Adres:Eskimisis mah.Fuat Cebesoy Cad. Yüreğir ADANA Web Sitesi:https://yakapinarpeyamisafailkokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Yüreğir Okulları, Adana İlkokulları, Adana Yüreğir İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adana İlkokul Haberleri, Adana Yüreğir İlkokul Haberleri
Kaynak:https://yakapinarpeyamisafailkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim sistemi içinde Yakapınar Peyami Safa İlköğretim Okulu olarak, 2000 li yıllarda öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş;teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş;sorgulayan,araştıran,düşünen,tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan; çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak.
MisyonBiz Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı,sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen,barışık olan ,yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara , değişime ve yeniliğe açık, bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst,kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrenciler yetiştiren bir okuluz.
Telefon(322)3934848
AdresEskimisis mah.Fuat Cebesoy Cad. Yüreğir ADANA
İnternet Sitesihttps://yakapinarpeyamisafailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAdana Yüreğir ilçesine bağlı yaklaşık 3500 kişinin yaşadığı,tarihi açısındda eski bir yerleşim yeri olan bir mahalledir.
Ulaşımİlçe merkezine 23km.Okulumuz şehir merkezine 30 km uzaklıktadır. Okulumuza ulaşım şehir merkezinden kalkan 191-187-407 numaralı otobüsler ile ve şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 23km.
Servis BilgisiServis bulunmamaktadır.
Ders Saatleri12.50-17.40
Isınma Türüklima
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı346
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://yakapinarpeyamisafailkokulu.meb.k12.tr/01/17/731816/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)