Adana / Yüreğir Oğuzcan Hasan Muratlı İlkokulu

Adres:SEYHAN MAH. KARATAŞ BUL. OĞUCAN HASAN MURATLI İLK OKUL BLOK NO 78/2 YÜREĞİR / ADANA Web Sitesi:https://oguzcanhasanmuratliilkokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Yüreğir Okulları, Adana İlkokulları, Adana Yüreğir İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adana İlkokul Haberleri, Adana Yüreğir İlkokul Haberleri
Kaynak:https://oguzcanhasanmuratliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk’ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.
MisyonTürkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.
Faks(322) 322 9698
AdresSEYHAN MAH. KARATAŞ BUL. OĞUCAN HASAN MURATLI İLK OKUL BLOK NO 78/2 YÜREĞİR / ADANA
İnternet Sitesihttps://oguzcanhasanmuratliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSeyhan Mahallesi Karataş Caddesi Hasan Şaş Bulvarı Yüreğir/ADANA/TÜRKİYE
UlaşımMerkez İlçe (Yüreğir)İl ve ilçe merkezlerine ulaşım,170 Nolu belediye otobüsleri,064 nolu özel halk otobüsleri ve seyhan çukubirlik dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkMerkez İlçe (Yüreğir)
Ders Saatleri08:50 - 14:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerFutbol Kursu
ProjelerOkulum Temiz ve
Sıfır Atık Projesi. Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için okulumuz genelinde uyguladığımız "Bir Çanta Mutluluk Projesi" yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı430
  • Derslik Sayısı14
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://oguzcanhasanmuratliilkokulu.meb.k12.tr/01/17/766102/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)