Adana / Yüreğir İmadettin Levent İlkokulu

Telefon:03223113765 Adres:Bahçelievler Mh. 1355 Sk. No 30 YÜREĞİR/ADANA Web Sitesi:https://imadettinleventilkokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Yüreğir Okulları, Adana İlkokulları, Adana Yüreğir İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adana İlkokul Haberleri, Adana Yüreğir İlkokul Haberleri
Kaynak:https://imadettinleventilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz bütün öğrencilerin, öğrenmelerini onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
İnanıyoruz ki…
Öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir.
İnanıyoruz ki…



Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.
İnanıyoruz ki…
Biz birbirimizi, öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli değişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.
İnanıyoruz ki…
Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.
İnanıyoruz ki…
Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar; onları korur ve gözetiriz.
İnanıyoruz ki…
İyi bir eğitim, öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliğini de gerektirir. Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklıları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Cumhuriyet’e ve demokrasiye inanan, ülkesinin kültürel değerlerine sahip çıkan, içinde bulunduğu koşulları çıkış noktası olarak yeni ufuklar açan, bilgi ve beceri düzeyi yüksek, düşünme, algılama, karar verme ve problem çözme yetenekleri gelişmiş, akıcılık, esneklik, özgürlük ve açımlama gibi zihinsel özelliklere sahip bilişsel, duyuşsal ve psikomotor alanlarda gelişmiş gelecekte olabilecek ya da oluşturulabilecek bir durumu şimdiden düşünen, gelecekte tahminler yapmak değil; kararlar alan yaratıcı yetileri gelişmiş “ana yoldan ayrılan”, “deneye açık olan” ve “kalıplardan kurtulan, ulaşmak istenen durumla mevcut durum arasındaki boşluğun doğurduğu”, “yaratıcı gerilim” den yararlanan, sanata, araştırma ve geliştirmeye, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, çevreye duyarlı Türkiye’yi bilgi toplumuna dönüştürecek nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Telefon03223113765
AdresBahçelievler Mh. 1355 Sk. No 30 YÜREĞİR/ADANA
İnternet Sitesihttps://imadettinleventilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriyüreğir
Ulaşım3 kmŞehir içi toplu taşıma araçları
Merkezden Uzaklık3 km
Isınma Türüklima
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı38
  • Öğrenci Sayısı1149
  • Derslik Sayısı28
Kaynak:https://imadettinleventilkokulu.meb.k12.tr/01/17/731688/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)