Adana / Yüreğir Ethem Kuzucu İlkokulu

Telefon:0 322 3226585 Adres:Özgür Mahallesi 2395 Sokak No3 YÜREĞİR/ADANA Web Sitesi:https://ethemkuzucuilkokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Yüreğir Okulları, Adana İlkokulları, Adana Yüreğir İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adana İlkokul Haberleri, Adana Yüreğir İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ethemkuzucuilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyoniSTİYORUZKİ:
1)Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
2)Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verildiğini bilsin.
3)Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın.
4)Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun,doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
5)Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın elinden gelenin en iyisini yapsın.
MisyonBiz,bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili,bilgiye ulaşabilen ve bu bilgiyi kulanabilen,kendine güvenen,aklın ve bilimin üstünlüğüne inanan bireyler olarak yetişmelerini sağlam,21.yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar2012 yılı SBS sınavında Öğrencimiz Fatma Nur Çoban Adana Anadolu Lisesi,4 öğrencimiz farklı Anadolu liselerini kazanmıştır.Ayrıca iki öğrencimiz de burs almaya hak kazanmıştır.
Telefon0 322 3226585
AdresÖzgür Mahallesi 2395 Sokak No3 YÜREĞİR/ADANA
İnternet Sitesihttps://ethemkuzucuilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÖzgür Mahallesi Adana-Ceyhan Karayolu üzerinde, Asri Mezarlık karşısındadır.Okul Mahallede inşaa edilen Yüreğir Yıldızı Konutları Sitesi yanındadır.
UlaşımOkulumuz Yüreğir İlçe Merkezindedir. Büyük saat,yağ cami istikametinden hareket eden Özgür Mahallesi dolmuşları ile eski vilayet durağı,Kültür Merkezi karşısındaki petrol istasyonu durağı ve Sabancı Merkez cami karşısındaki duraktan binilerek okula gelinebilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Yüreğir İlçe Merkezindedir.
Servis BilgisiYok
Ders SaatleriBAŞLAMA:08.30
BİTİŞ :13:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKılima
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı411
  • Derslik Sayısı19
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ethemkuzucuilkokulu.meb.k12.tr/01/17/730475/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)