Adana / Yüreğir Doğankent İlkokulu

Telefon:(322) 334 04 50 Adres:DOĞANKENT KIŞLA MAH. KARDELEN CAD. ILKOKUL BLOK NO: 3 YÜREĞİR / ADANA Web Sitesi:https://yuregirdogankentilkokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Yüreğir Okulları, Adana İlkokulları, Adana Yüreğir İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adana İlkokul Haberleri, Adana Yüreğir İlkokul Haberleri
Kaynak:https://yuregirdogankentilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak,onu istek ve ilgilerine göregeliştirmek.Öğrenciye,Atatürk İlke ve İnkılaplarına,T.C. anayasasına ve Türk demaokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun,haklarını kullanabilme,görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme yeteneği kazandırabilmasini sağlamak.
MisyonBizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
Telefon(322) 334 04 50
AdresDOĞANKENT KIŞLA MAH. KARDELEN CAD. ILKOKUL BLOK NO: 3 YÜREĞİR / ADANA
İnternet Sitesihttps://yuregirdogankentilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDoğankent Beldesi Yüreğir ilçemizin mahallelerinden biridir.İlçe merkezine 16 km´dir. Doğankent´te Bahçelievler,Kışla,Cumhuriyet ve Gazipaşa mahalleleri bulunmaktadır.Mahalle nüfusu yaklaşık 30.000 civarındadır.Halkın çoğunun geçim kaynağı çiftçilik ve hayvancılıktır.
UlaşımYüreğir İlçesinin Mahallesidir.İl merkezine uzaklığı 16 km´dir.Her 8-10 dakikada bir Doğankent minibüsleri hareket etmektedir. Ayrıca her saat başları Belediye Otobüsleri ile de ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkYüreğir İlçesinin Mahallesidir.İl merkezine uzaklığı 16 km´dir.
Ders SaatleriDerse Başlama:08.40
Ders Bitişi:13.50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüMerkezi Klima Sistemi
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı33
  • Öğrenci Sayısı719
  • Derslik Sayısı28
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://yuregirdogankentilkokulu.meb.k12.tr/01/17/731581/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)