Adana / Seyhan Sarıhamzalı İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://shatip.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir,
Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimiz. Şekil ve kalıpçılık değil kişilik geliştirmek hedefimizdir. Korku ve otorite yerine sevgiye ve demokratik katılıma önem veren bir eğitim anlayışı için çalışırız. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın ortak noktasıdır. Eğitim programları ve öğretim sistemlerindeki gelişmeleri takip ederiz. Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz.
Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek,
İmam Hatip Liselerinin yetiştirdiği insan modeli “Asrın ihtiyaçlarını idrak eden Doğu’yu ve Batı’yı iyi bilen münevver, dindar görüneceğim diye mutaassıp olmayan, aydın desinler diye de dinden taviz vermeyen, tavizsiz ama müsamahakar” nesiller yetiştirmektir.
Telefon03224452010
Faks(322) 445 2010
AdresSARIHAMZALI MAH. 47064 SK. SARIHAMZALI ANADOLU LISESI BLOK NO: 38 SEYHAN / ADANA
İnternet Sitesihttps://shatip.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım10kmOkulumuzun önünden 165 nolu kırmızı belediye otobüsleri ve Sarıhamzalı Barkal (Sarıhamzalı) dolmuşları geçmektedir.
Merkezden Uzaklık10km
Ders Saatleri08:30-15:20
Isınma TürüKlima-Kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı86
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://shatip.meb.k12.tr/01/01/751320/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)