Adana / Sarıçam Şehit İslam Akyüz Ortaokulu

Telefon:0322 341 04 10 Adres:Yıldırım Beyazıt Mah. 531 Sokak No15 Sarıçam/ADANA Web Sitesi:https://sehitislamakyuzortaokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Sarıçam Okulları, Adana Ortaokulları, Adana Sarıçam Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adana Ortaokul Haberleri, Adana Sarıçam Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitislamakyuzortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOKULUMUZUN VİZYONU : ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU, HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI, ÖĞRENCİ BAŞARI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLKÖĞRETİM OKULU OLMAK.
Misyonİlköğretim Programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize; A)Kişisel Açıdan; 1-İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak 2-Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3-Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendine geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat sağlamak. B)TOPLUMSAL AÇIDAN; 1-Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. C)İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN 1-Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinden çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Telefon0322 341 04 10
AdresYıldırım Beyazıt Mah. 531 Sokak No15 Sarıçam/ADANA
İnternet Sitesihttps://sehitislamakyuzortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYıldırım Beyazıt Mahallesi 531 Sokak No:15 Sarıçam / ADANA
Ulaşım12 KmHalk Otobüsü
Merkezden Uzaklık12 Km
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı52
  • Öğrenci Sayısı1014
  • Derslik Sayısı28
  • Atölye Sayısı3
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://sehitislamakyuzortaokulu.meb.k12.tr/01/18/743734/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)