Adana / Sarıçam Ömer Kanaatbilen Ortaokulu

Telefon:3223413801 Adres:GÜLTEPE MAHALLESİ ÇATALAN CADDESİ 635 SOKAK NO 3 SARIÇAM/ADANA Web Sitesi:https://omerkanaatbilenortaokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Sarıçam Okulları, Adana Ortaokulları, Adana Sarıçam Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adana Ortaokul Haberleri, Adana Sarıçam Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://omerkanaatbilenortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir. İlköğretim alanında yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek ‘ model okullardan’ olmak kurumumuzun vizyonudur.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BaşarılarOKULUMUZ SARIÇAMIN EN BAŞARILI ve GÖZDE OKULLARINDAN BİRİSİDİR.
Telefon3223413801
Faks3223413801
AdresGÜLTEPE MAHALLESİ ÇATALAN CADDESİ 635 SOKAK NO 3 SARIÇAM/ADANA
İnternet Sitesihttps://omerkanaatbilenortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇATALAN CADDESİ GÜLTEPE MAHALLESİ SARIÇAM/ADANA
UlaşımİLÇE 2 KM, İL 10 KMYENİ YERLEŞİM TOKİ YE GİDEN ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ VE KİREMİTHANE DOLMUŞLARI , BELEDİYE OTOBÜSLERİ
Merkezden UzaklıkİLÇE 2 KM, İL 10 KM
Servis BilgisiÖĞRENCİ ve ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUT
Ders Saatleri07:10 - 12:50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerMASA TENİSİ, VOLEYBOL, HENTBOL, STEP, FUTBOL, BOCCE, STRANÇ,
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK BİLİM FUARI, BİLİM ŞENLİKLERİ, TEKNOLOJİ ve TASARIM SERGİSİ
  • Öğretmen Sayısı54
  • Öğrenci Sayısı838
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://omerkanaatbilenortaokulu.meb.k12.tr/01/18/743683/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)