Adana / Saimbeyli Saimbeyli İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:03227612713 Adres:İslam Mahallesi Okullar Caddesi No 17 Saimbeyli / Adana Web Sitesi:https://saimbeyliimamhatiportaokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Saimbeyli Okulları, Adana İmam Hatip Ortaokulları, Adana Saimbeyli İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Adana İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Adana Saimbeyli İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://saimbeyliimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknolojileriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MisyonKarşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli, inançlı, kararlı ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Telefon03227612713
Adresİslam Mahallesi Okullar Caddesi No 17 Saimbeyli / Adana
İnternet Sitesihttps://saimbeyliimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇENİN YERLEŞİMİ BİR VADİ YAMAÇLARINDA DAĞLIK ARAZİDİR.
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 156 KMulaşım ilçemize Adanadan her saat başı kalkan servisler aracılığıyla sağlanmaktadır ortalama yol 3.5 saat sürmektedir şahsi arabayla ise 2 saat 15 dakika sürmektedir. ilçemiz Kahramanmaraş ve Kayseri illerine 2 saat uzaklıktadıR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 156 KM
Ders Saatleri8:30 - 15:40
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinliklerokul da malesef büyük bir alanımız olmadığı için yalnızca voleybol oynayabileceğimiz küçük bir alanımız bulunmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı60
  • Derslik Sayısı8
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://saimbeyliimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/01/14/749040/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)