Adana / Pozantı Aşçıbekirli İlkokulu

Telefon:03225862196 Adres:AŞÇIBEKİRLİ MAH. HAYVALI KÜME EVLERİ NO: 10 POZANTI / ADANA Web Sitesi:https://ascibekirliilkokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Pozantı Okulları, Adana İlkokulları, Adana Pozantı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adana İlkokul Haberleri, Adana Pozantı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ascibekirliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş, Bilimsel, Sosyal, Kültürel ve Yöresel öğelerin bir arada bulunduğu, Demokratik, Saygılı, Gerçekçi, Öğrenciyi merkeze alan bir Eğitim sisteminin devam ettiği; öğretmen, öğrenci, veli işbirliğinin üst düzeyde gerçekleştiği güvenli ve sağlam kurum olmakta vizyonumuzun bir parçasıdır
Misyon0Kuruluşumuzun varoluş nedeni öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yetiştirmektir. Kuruluşumuz ilköğretim çağına gelmiş öğrencilerimize hizmet sunmaktadır. Kuruluşumuz Eğitim alanında çalışmaktadır. Kuruluş Milli Eğitim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Kuruluşumuz yerine getirmek zorunda olduğu yasal görevler Anayasada belirtilen yasaları yerine getirmek ve Milli Eğitim Bakanlığımızın kanun ve yönetmeliklerini uygulamaktır..
Öğrencilerimizi gerçek hayatla birebir karşılaştırmak, yetenek ve becerilerini olumlu, sağlam, işbirliği içerisinde uygulamak; geleceğe vatanını, milletini, bayrağını seven, ayakları yere basan bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.

Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerin kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak da bir diğer temel görevimizdir.
Telefon03225862196
Faks(322) 586 2196
AdresAŞÇIBEKİRLİ MAH. HAYVALI KÜME EVLERİ NO: 10 POZANTI / ADANA
İnternet Sitesihttps://ascibekirliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAşçıbekirli Köyü Pozantı/ADANA
Ulaşımİlçe merkezine 30 km
İl merkezine 130 kmKarayolu
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 30 km
İl merkezine 130 km
Servis BilgisiOkul Servisi vardır
Ders Saatleri08:45-14:25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türüsoba
İnternet BağlantısıADSL
Projeler"Küresel Isınmadan Geleceğine Sahip Çık" isimli eTwinning Projesi
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı76
  • Derslik Sayısı5
  • Yemekhane Sayısı2
Kaynak:https://ascibekirliilkokulu.meb.k12.tr/01/13/739755/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)