Adana Kültür Yolu Festivali Kapsamında Düzenlenen ve Adana Arkeoloji Müzesinde Sergilenen Çeşitli Sanat Eserlerini Yerinde İnceledik!
Seyhan Bilsem Resim birimi olarak, Adana Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen ve Adana Arkeoloji Müzesin’de sergilenen Picasso, Cengiz Yatağan, Besta Alperat, Ozan Oganer, İlhami Atalay gibi değerli sanatçıların eserlerini; dijital sanatlardan geleneksel sanatlara kadar çeşitli sanat örneklerini yerinde gördük. Resim birimi öğrencilerimizin eserleri yakından görmeleri, eserler hakkındaki düşüncelerini paylaşmaları harika bir deneyimdi.
Etkinliği düzenleyen görsel sanatlar öğretmenlerimiz Çağnur KARARMAZ ile Sabiha HEPSAĞ’a, Sergi ziyaretimizin başından sonuna kadar bize eşlik ve rehberlik eden kıymetli velimiz Şule Demirkıran’a çok teşekkür ederiz.
Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.
Adana Seyhan Seyhan Bilim ve Sanat Merkezi
Bilim ve Sanat Merkezi Haberleri, Adana Bilim ve Sanat Merkezi Haberleri, Adana Seyhan Bilim ve Sanat Merkezi Haberleri, Bilim ve Sanat Merkezi Videoları, Adana Bilim ve Sanat Merkezi Videoları, Adana Seyhan Bilim ve Sanat Merkezi Videoları, Adana Okulları, Adana Seyhan Okulları, Adana Bilim ve Sanat Merkezleri, Adana Seyhan Bilim ve Sanat Merkezleri
Yayın Tarihi: 15.04.2025



















