Adana / Kozan Kozan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://kozanram.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilgi çağının gerekli kıldığı; bilgi, değer ve teknolojik gelişmelerin yakından takip edilerek kullanılmasını sağlamak, diğer kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberliğin sağlanarak koordineli bir şekilde rehberlik psikolojik danışmanlık ve özel eğitim hizmetlerinin alanımız içerisindeki tüm bireylere ulaşmasını sağlamak. (konferans, seminer, panel, broşür, kitapçık vs.)
Misyonİlçeler düzeyinde rehberlik ve psikolojik danışmanlık ve özel eğitim hizmetlerinin, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda özel eğitim gerektiren bireylerin genel ve mesleki eğitim görme haklarını kullanabilmelerini sağlamak; eğitim- öğretim kurumlarında rehberlik ve psikolojik danışma servislerinin, öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmelerine, eğitim sürecinden yetenek ve özelliklerine göre en üst düzeyde yararlanmalarına ve gizil güçlerine en uygun şekilde kullanmalarına ve geliştirmelerine yönelik açık bir hizmet haline getirilmesidir.
Telefon0322 515 90 26
AdresAslanpaşa Mahallesi İstiklal Sokak No11 Kozan/Adana
İnternet Sitesihttps://kozanram.meb.k12.tr
Harita
UlaşımKurumumuz Kozan ilçe merkezinde yer almaktadır. Kurumumuz, Adana il merkezine yaklaşık olarak 75 kilometre uzaklıktadır.İlçe merkezinde ulaşım şehir içi dolmuşlarıyla yapılırken; köyler, diğer ilçeler ve Adana´ya ulaşım yolcu taşıma minibüsleri ile yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkKurumumuz Kozan ilçe merkezinde yer almaktadır. Kurumumuz, Adana il merkezine yaklaşık olarak 75 kilometre uzaklıktadır.
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıADSL
Kaynak:https://kozanram.meb.k12.tr/01/11/963849/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)