Adana İl Bilek Güreşi Müsabakası

Okulumuz öğrencilerinin 2 gün sağ kol müsabaka sonuçları Kızlar 55 kilo İrem Gürses Adana birincisi, Esma Güneş 60 kilo Adana ikincisi ,Merve Şengül 50 kilo Adana ikincisi ,Beyza ay 45 kilo Adana üçüncüsü, Elif Kartal 70 kilo ve üstü Adana 4.'sü, Hüsna Yeşilmen 65 kilo Adana üçüncüsü ,Elanur Ekinci 55 kilo Adana 4.'sü, Semanur Beyazgül 60 kilo Adana 4.'sü olmuşlardır.

Okulumuz 2 gün erkekler sonuçları sağ kol sonuçları Şerif oruç 50 kilo Adana ikincisi ,Toprak Ayata 70 kilo Adana üçüncüsü, Deniz Efe üsteki 65 kilo Adana ikincisi ,Onur Varkal 75 kilo üstü Adana birincisi ,Furkan Can 75 kilo üstü Adana 4.'sü, Mehmet kum 70 kilo Adana 4.'sü Olmuşlardır.

Böylelikle Okulumuzun İki günlük maratonu 27 ile tamamlanmıştır. 4 sporcumuz bölge şampiyonasına gidecek orda da başarılı olurlarsa Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklardır.

Bu başarı maratonunda başarılı olan sevgili öğrencilerimizi tebrik eder.Emeği olan Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Murat Kolat ve Koray Baktaal'a Vazal Ailesi olarak teşekkür ederiz

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Yüreğir Vali Ziyapaşa Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)