Adana / Çukurova Şehit Mustafa Görenoğlu Anadolu Lisesi

Telefon:03225025625 Adres:BELEDİYE EVLERİ MAH. 84242 SK. ŞEHIT MUSTAFA GÖRENOĞLU ANADOLU LISESI BLOK NO 6 ÇUKUROVA / ADANA Web Sitesi:https://shtmustafagorenoglual.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Çukurova Okulları, Adana Anadolu Liseleri, Adana Çukurova Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Adana Anadolu Lisesi Haberleri, Adana Çukurova Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://shtmustafagorenoglual.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ

Şehit Mustafa Görenoğlu Anadolu Lisesi olarak;

* Üyelerimizin sahip oldukları bilgi, kültür ve değerlerle önce kendilerinin sonra ailelerinin ve özellikle Türk toplumunun mutluluğunu ve refahını sağlamak.

* Okulumuzun, Türk Milletinin milli birlik ve beraberliğine katkıda bulunacak gelişmeler ile yükselmesini sağlayacak her türlü iktisadi, sosyal ve kültürel çalışmaları yaparak, tüm üyeleri ile bu çalışmaların öncüsü ve takipçisi olmak, kalkınmasını desteklemek ve hızlandırmak.

. * Nihayetinde okulumuzu ve üyelerimizi Türk Milleti ve eğitim sistemiyle birlikte çağdaş ülkelerin yapıcı, üretken ve seçkin bir üyesi yapmaktır.
MisyonMİSYONUMUZ

Şehit Mustafa Görenoğlu Anadolu Lisesi olarak tüm üyelerimizin (idareci,öğrenci, öğretmen, veli, hizmetli); * Türk milletinin onurlu, şerefli ve kutsal bir üyesi olduklarına yürekten inanmalarını sağlamak.

* Tüm üyelerimizin Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda Türk Milletinin milli, manevî, insanî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren ve onları davranış haline dönüştüren bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak her türlü zemini ve şartları hazırlamak.

* Vatanını, milletini, ailesini seven ve daima onları yüceltmeye çalışan varlıklar olarak tanınmalarını sağlayacak çalışmaları titizlikle ve hiç bir fedakârlıktan kaçırmadan sürdürmek.

* İnsan hak ve hürriyetlerine, Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen vatandaşlar olarak yetişmelerini sağlayacak tüm imkanları hazırlamak ve hiç bir ayrım gözetmeksizin eşit bir Şekilde paylaştırmak.

* Ahlâk, duygu, ruh ve düşünce bakımından dengeli, sağlıklı bir Şekilde gelişmiş, sağlam bir kişiliğe, karaktere, hür ve bilimsel düşünce gücüne, geniş bir kültüre ve bilgi birikimine sahip, Türk toplumuna karşı sorumluluk duyan yapıcı ve faydalı kişiler olarak yetirmelerini sağlamak.

* Bilgiyi arayan, bulan, kendisi ve ülkesi için faydalı bir Şekilde kullanabilen, kendisini sürekli olarak gelişmeye, yenilemeye adayan, araştıran ve düşünen bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak çalışmaları yapmak.

* Konuşan, dinleyen ve paylaşan, iletişimi güçlü, çevresiyle uyumlu olan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

* Çevreye ve tüm canlılara karşı saygılı, onların korunması gelişmesi için her türlü çalışmanın öncüsü olabilecek, erdemli ve onurlu bir kişiliğe sahip olabilmelerini sağlamak.

* Ailede, okulda, çevrede ve işyerinde aranan, saygı duyulan, beğenilen, bilgili, kültürlü ve nitelikli bir eleman olmalarını sağlayacak yetirme ve yetiştirme ortamlarını hazırlamak, sürekli olarak bunları yenilemek ve geliştirmektir.
Telefon03225025625
Faks03225025625
AdresBELEDİYE EVLERİ MAH. 84242 SK. ŞEHIT MUSTAFA GÖRENOĞLU ANADOLU LISESI BLOK NO 6 ÇUKUROVA / ADANA
İnternet Sitesihttps://shtmustafagorenoglual.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMERKEZ
UlaşımİLÇE MERKEZİNE 1 KİLOMETRE UZAKLIKTA
İL MERKEZİNE 6 KİLOMETRE UZAKLIKTAMETRO RAYLİ SİSTEM
TOPEL,CEMALPAŞA,İTİMAT,BARKAL DOLMUŞLARI,
114,154 BELEDİYE OTOBÜSLERİ
8/A,8/B NUMARALI ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİNE 1 KİLOMETRE UZAKLIKTA
İL MERKEZİNE 6 KİLOMETRE UZAKLIKTA
Servis BilgisiVAR
Kontenjan Bilgileri604
Ders Saatleri08:10 - 15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı653
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://shtmustafagorenoglual.meb.k12.tr/01/19/766069/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)