Acı Kaybımız

Kıymetli velilerimiz  sevgili öğrencilerimiz iyi akşamlar. 2024 yılının ilk gününde  öğrencimiz, evladımız Muhammed Yahya'mız tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamamış  ve maalesef  Dünya yolculuğunu tamamlamıştır. Vakt ve Saati Erişince Hakkın Davetine İcabet Edip Teslimi Ruh eyleyen, bir daha hiç ölmeyecek olan Muhammed Yahya'mıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Hak Teala taksiratlarını avf eylesin, merhametiyle muamele eylesin. Sorgusu asan, kabri nur, menzili mübarek, mekanı Cennet, makamı ali olsun. Şahsım ve okulumuz adına, geride kalan tüm sevenlerine başsağlığı diliyor, sabrı cemiller niyaz ediyoruz. 

Efendi kişiliğiyle, yardımseverliğiyle ve başarılarıyla okulumuzda ve bizlerin gönüllerinde unutulmaz izler bırakan öğrencimiz Muhammed Yahya BATULU bundan sonra seni hayırla yad ederek kalbimizde yaşatmaya devam edeceğiz. Seni emanetin gerçek sahibine Rabbimize teslim ediyoruz. Allah'a emanet ol...

Cenaze defin işlemleri resmi prosedürlerin tamamlanması halinde yarın öğle namazına müteakip Çardak ilçesi, Hayriye Mahallesinde gerçekleştirilecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Merkezefendi İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)