Açev Anne Buluşmaları

Okulumuz öğretmeni Işık BEKEN tarafından yürütülen AÇEV Anne Buluşmaları'nın sertifika töreni 27 Aralık 2021 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Burhan BAYRAK'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

3-6 yaş arası çocuğu olan annelere yönelik planlanan uygulamayı, evlere gönderilen bir koli üzerinden rehber öğretmenimizin liderliğinde, annelerin haftada bir gün görüntülü olarak buluştuğu çevrimiçi bir süreç olarak gerçekleştirdik.

ANNE BULUŞMALARI, anneleri çocuk gelişimi konusunda bilinçlendirerek, çocuklarıyla iletişimlerini güçlendirerek ebeveynlik rollerinde desteklemektedir.

Buluşmalar kapsamında annelerin evlerine, çocukların gelişimlerini destekleyecek çeşitli oyunlar, kırtasiye malzemeleri, çocuk kitapları ve annelere oturum özetlerini içeren her haftanın konu başlığında hazırlanmış bilgilendirme metinleri kutu şeklinde gönderildi.

Çalışmaya katılan annelerle 10 hafta boyunca 50 dakikalık görüntülü toplantılarla çevrimiçi buluşmalar gerçekleştirdik.

Çevrimiçi buluşmalarda annelerle evlere gönderilen kutudaki bilgilendirme metinleri ve etkinlikler üzerinden paylaşımlar yapıldı. Katılımcılara buluşmalar için kullanacakları internet desteği sağlandı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Çekmeköy Çekmeköy İlkokulu

Kaynak:https://cekmekoyilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/acev-anne-bulusmalari_12305891.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)