Ab Erasmus/ E - Twinning Projemiz

İngilizce Öğretmenimiz Hatice Pektaş koordinatörlüğünde Polonya ile AB E-Twinning projemiz "The Youth Speaks Up" kapsamında, Polonyalı 12 öğrenci ve 2 öğretmen okulumuza geldiler.

Bir hafta boyunca misafirimiz oldular. Proje çalışmalarımız dahilinde her gün 09.00'dan 15.00'e kadar tiyatro ve kültürel tanıtım çalışmaları gerçekleştirdik ve ardından geziler düzenledik.Sadece dört gün hazırlanarak bizlere muhteşem bir oyun sergileyen tiyatro ekibimizin gösterisini izledik. Ardından etkinlik grubumuz, kültürlerimizi ve dillerimizi karşılaştırdıkları sunumları sundular. Son olarak her iki ülkeye ait şarkılarımızla ve danslarımızla gösteriyi sonlandırdık ve bütün proje katılımcılarımıza sertifikalarını verdik.

Her iki ülke öğrencileri için de dolu dolu geçen, muhteşem bir deneyim ve unutulmaz bir hafta oldu. 

Projenin Koordinatörü İngilizce Öğretmenimiz Hatice Pektaş'a, projede çok emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Deniz Tacar'a, desteğinden ötürü İngilizce Öğretmenimiz Ayşegül Yalman'a, muhteşem işbirliklerinden dolayı Justyna ve Marian Hocalarımıza ve görevli bütün öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, bir sonraki proje çalışmamız için sabırsızlanıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Pendik Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)