A Sapling, A Breath And A Letter For The Future (Bir Fidan, Bir Nefes ve Geleceğe Bir Mektup)

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nurdan YILMAM'ın katılımcı olarak yürüttüğü "A Sapling, A Breath and A Letter for the Future (Bir Fidan, Bir Nefes ve Geleceğe Bir Mektup)" adlı eTwinning projemiz 7 kişilik öğrenci ekibiyle çalışmalarına tüm hızılyla devam ediyor.

          "Geleceğe bırakabileceğimiz en pahabiçilmez miras doğadır ve onu korumak bizim boynumuzun borcudur." diyerek toplumumuzda çevre bilincini artırmak amacıyla proje çalışmalarımıza başladık. Proje kapsamında öğrencilerimizin; 3R Kuralı ve Doğada Kampçılık konulu uzman seminerlerine katılması, projemiz için logo ve afiş tasarlaması, slogan oluşturması, tişört tasarlaması, kendi şarkı sözlerimizi yazması planlanmıştır. Bunların yanısıra öğrencilerimizin geleceğe İngilizce mektup yazması ve mektuplarını tohumları ile birlikte toprağa gömmesi ve mezun olduklarında onları almaları beklenmektedir. Tüm bu çalışmalar sırasında öğrenciler farklı Web 2.0. araçlarını kullanmayı öğrenecek ve yabancı dil becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır. 

         Mart 2021'de başlayan projemizde, okulumuz Ankara, Antalya ve Konya'dan olmak üzere toplam 9 ortak okul ile çalışmalarına devam etmektedir.

         Projemiz ile ilgili gelişmeleri Twinspace ana sayfamızdan, A Sapling, A Breath and A Letter for the Future instagram ve blog hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Konya Hüyük Hüyük Makbule - Durmuş Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)