9. Sınıf Velilerimizle Tanıştık

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi, öğrenci-veli-okul iletişimini güçlendirmek ve yeni eğitim dönemine daha sağlam bir başlangıç yapmak amacıyla 9. sınıf velileriyle tanışma ve tanıtım toplantısı düzenledi.

 

Velilerimiz; okul müdürü Sinan OKUMUŞ başta olmak üzere, okulun idari kadrosu ve 9. sınıf sınıf öğretmenleri, psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğretmenleri ile bir araya geldi. Toplantıya katılan veliler , çocuklarının lise eğitim süreçleri hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı buldular.

Velilere sunulan bilgiler, öğrencilerin lise hayatlarını daha etkili bir şekilde yönlendirebilmelerine yardımcı olacak nitelikteydi. Bu toplantı, okul ailesi arasındaki işbirliğinin ve iletişimin güçlendirilmesine katkı sağlarken, geleceğin başarılı bireylerinin yetişmesine katkıda bulunma amacını taşıyor.

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi, öğrencilerinin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklemek için velilerle işbirliği içinde olmaya devam edeceğini belirtti. Veliler, bu tür etkinliklerin çocuklarının başarısı için önemli birer adım olduğunu vurgulayarak, okulun bu tür faaliyetlerini desteklemeye devam edeceklerini ifade ettiler.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)