9. Sınıf Öğrencilerimizin "Yazdıkları, Seçtikleri" Sizlerle

Değerli AFL ailesi ve takipçilerimiz covid_19 nedeniyle 2020_2021 Eğitim ve öğretim sürecimizin 1. dönemini uzaktan eğitim ve öğretim ile tamamlamış bulunuyoruz.

Bu süreç içerisinde tüm eğitim kurumlarında olduğu gibi Ankara Fen Lisesi Öğretmenleri olarak bizler de çevrimiçi derslerimizle müfredatlarımızda yer alan ünitelerimizi işleyerek öğrencilerimize destek vererek öğretimimizi gerçekleştirdik. Bunun yanında 9.sınıf öğrencilerimizle öykü ünitemiz doğrultusunda öğrencilerimizin estetik zevklerini geliştirmek, yaratıcılıklarını yansıtmak, hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla öykü yazma ve yazdıkları öyküler içerisinden beğenilerini kazanan öyküleri seslendirme etkinliği gerçekleştirdik. Şöyle ki bu etkinlikleri gerçekleştirirken her öğrencimiz kaleme aldığı öyküleri sınıf ortamında okuyarak arkadaşları ile paylaştı.

Bunun sonucunda öğrencilerimizde demokrasi kültürünü yerleştirmek amacıyla öğrencilerimizin oylarıyla beğenilerini yansıtan dörder öyküyü öğrencilerimiz seçtiler.9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN "YAZDIKLARI SEÇTİKLERİ "SİZLERLE...

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ankara Çankaya Ankara Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)