81 İl 81 Emanet Projesi Cumhuriyetin 100. Yıl Etkinlikleri

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yıl coşkusunu yaşatmak amacıyla 2.sınıf öğrencilerimizle, 81 İL 81 EMANET isimli eTwinning Projesini hayata geçirdik. Cumhuriyetimize sahip çıkmanın önemini kavrayarak milli değerlerimize olan bağlılığı güçlendirirken aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliği de pekiştirdirler. Öğrencilerimiz bu proje ile bir araya gelerek gerçekleştirdikleri  kareografi sayesinde Cumhuriyet sevgisini tüm Türkiye’ye anlattılar.

Sabri Katırcı İlkokulu olarak 2.sınıfta okuyan  100 öğrencimizle  Cumhuriyetin 100.yılına özel kareografimizi gerçekleştirmenin gururu ve heycanını yaşadık.

Panoramik şehir kareografimizle ,nice   yüzyıllar yaşayacak Cumhuriyetimize Sabri Katırcı İlkokulu öğrencileri ,idaresi ve öğretmen kadrosu desteğiyle  imzamızı attık.

Proje kurucuları olan Mehtap Akdemir ve İlknur Girgin Sarnık öğretmenlerimize, öğrencilerimize, onları bu çalışmada yalnız bırakmayan okul idaremize ve okulumuz öğretmenlerine gönülden teşekkür ederiz. 100 YILLARCA YAŞASIN CUMHURİYET...

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Sabri Katırcı İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)