8. ve 12. Sınıflarımıza Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Çalışmaları Yapıldı

Okulumuzda 8.ve12. Sınıf öğrencilerinin bilgi ve beceri seviyelerini ölçmek, hazırbulunuşluk seviyelerini belirlemek ve eksik konularını tamamlayabilmek amacıyla sene başından bu yana LGS de 9 adet TYT-AYT de 15 adet  deneme sınavı uygulanmıştır.

LGS-TYT-AYT  branş öğretmenleri tarafından deneme sınavı sorularının tamamı derslerde tek tek çözülmüş ve anlatılmıştır. Deneme sınavı sonuçları velilerle mesaj aracılığı ile paylaşılmaktadır. Ayrıca deneme sınavı sonuçları ve puan bilgileri öğrencilerimize yazılı olarak teslim edilmektedir.

Deneme sınavlarının sonuçları okul müdürümüz sayın HAVANA ASLAN ve branş öğretmenleri tarafından toplantı yapılarak incelenmekte ve başarı seviyesini artırmak amacıyla yeni fikirler üretilmektedir.

8.ve12. sınıf öğrencilerimize uyguladığımız KOÇLUK sistemi ile öğrencilerimize haftalık çalışma programları verilmekte ve öğrencilerimizin günlük aktiviteleri düzenli olarak takip edilmektedir. Koçluk yapan öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi hem ders çalışma konusunda motive etmekte hem de onlara verimli ders çalışma ile ilgili rehberlik yapmaktadır. Ayrıca koçluk yapan öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin velileri ile de haftalık görüşmeler yapmaktadır.  

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Isparta Merkez Şehit Tevhit Akkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)