8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık

İsmet İnönü  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı 8 Mart Dümya Kadınlar Günü programı okulumuz konferans  salonunda  kutlandı.

 Programa tüm konukların  1 dakikalık saygı  duruşu ve ardından İstiklal Marşını okumalarıyla   başlandı. Programımızın açılış konuşmasını   Okul Müdürümüz Osman KUŞÇUOĞLU yaptı.

 Okulumuz öğrencisi Rabia ARİZ    “ Ne kadınlar  sevdim zaten  yoktular”  şiirini okudu . Programımıza 9/F sınıfından   Kader  YILDIZ  ve  Damla TEMUR’ un rol aldığı  “Kadına Şiddete Hayır” skeciyle devam edildi. Mine AVCI   “Bir Kadın  “ isimli   şiirini okudu . Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri Aylin BAYHAN  ve  Aleyna OVAGÜLÜ ,  Selvi KÜÇÜKOĞLU ‘ nun  rol  aldığı  “ DÜNYA  AVRATLAR GÜNÜ”  skecini      sahnelediler.

Her programımıza güzellik , neşe ve keyif katan Grup Terapi bu programımızda  Müzik öğretmenimiz Önder AYDIN şefliğinde  öğretmenlerimiz Gülfiraz  KÖPRÜLÜ VE Gökçen Nerkiz AYDIN ‘ın ve başarılı öğrencilerimizin katkılarıyla onların şarkılarını  keyifle dinledik.

 

Programımızda emeği geçen öğretmenlerimiz   İlke BÜYÜKTUNCAY , Semra  ÖZMETİN , Önder AYDIN , Gülfiraz KÖPRÜLÜ , Gökçen Nerkiz AYDIN ,  program dekorunu hazırlayan Yurdagül KURTUL  ve Emel KARABIÇAK ‘ a  buraya gelip bizlere eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Şehzadeler İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)