8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Her yıl tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Komisyonunun koordinesinde, öğrencilerimiz bir kısım etkinlikler yaptılar.

Etkinlikler kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Komisyonu öncülüğünde, öğrencilerimiz  tarafından 8 Mart Günü Panosu hazırlandı.

Okul yöneticierimiz tarafından kadın öğretmen ve personele karanfil takdim edildi.

Yine etkinlikler kapsamında okulumuz konferans salonunda bir anma/kutlama programı gerçekleştirildi. Programa okulumuz müdürü, müdür yardımcıları tüm kadın öğretmen ve personelimiz ile bir grup öğrenci katıldılar. Günün anlam ve önemi üzerine yapılan konuşma ve etkinliklerin yapıldığı program, Kadın öğretmenlerin günün anısına pasta kesmeleri ile sona erdi. 

Etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Komisyonu üyeleri olan öğretmenlerimiz  Banu TEMEL KAVAK, Esra PEHLİVAN, Şehnas ATAY ve  Berivan ÇAKIR, etkinliklerin gerçekleşmesinde değerli katkıları olan Müzik öğretmenimiz Dilşad YILMAZKART, Görsel Sanatlar Öğretmeni Mahmut KURTCEBE, Coğrafya Öğretmeni Rahime TUNÇ ile etkinliklerde görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Başta okulumuzda görev yapan kadın çalışanlar ve kadın öğretmenlerimiz olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Mardin Nusaybin Fırat Anadolu Lisesi

Kaynak:https://nufal.meb.k12.tr/icerikler/8-mart-dunya-kadinlar-gunu-kutlu-olsun_12573089.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)