6, 7 ve 8. Sınıflara Yönelik Hazırbulunuşluk Sınavı Yapılacak.

  

6, 7 ve 8. Sınıflara Yönelik Hazırbulunuşluk Tespit Sınavı

 

Uygulama Yönergesi

 

  1. Bu araştırma 6, 7 ve 8. sınıfa geçen öğrencilerin bir alt sınıftaki kazanım eksikliklerini belirlemek için yapılacaktır. Örneğin 8. sınıf öğrencilerine 7. sınıf kazanımlarından sorular yöneltilecektir.

  2. Araştırma,aşağıdaki tabloda belirtilen saat ve tarihte yapılacaktır.

    Bu araştırmada 6, 7 ve 8. sınıflara Türkçe, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden çoktan seçmelionar soru yöneltilecektir.

 

Sınıf Düzeyi

Soru Sayısı

Süre

Tarih

Başlama ve Bitiş Saati

6, 7 ve 8

60

90

17.09.2021

Tekli Eğitim : 09.30 – 11.00

İkili Eğitim   :13.30 – 15.00

 

 

 

  1. Araştırmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesinden okullarımızda kurulan Akademik Gelişimi Destekleme Komisyonları sorumlu olacaktır.

  2. Tüm sınıf düzeylerindeki öğrencilerin katılımı sağlanacaktır.

  3. Araştırmanın başlama ve bitiş saatleri sınav salonlarında tahtaya yazılacaktır.

  4. Gözetmen öğretmenlere kitapçıklar ve optik formlar okul idaresince imza karşılığında teslim edilecek ve araştırma sonunda sayılarak imza karşılığında teslim alınacaktır.

  5. Araştırmanın optik formları 15.09.2021 tarihinden itibaren Millî Eğitim Müdürlüğü A Blok 4. Kat Ölçme Değerlendirme Merkezinden teslim alınabilir.

  6. İlçe optik formları ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından toplu olarak teslim alınacak ve okullara dağıtılacaktır.

  7. Optik formlar öğrenci bilgileri doldurulmuş olarak gelecektir. Gözetmenlere optik form dağıtımı sırasında öğrenci bilgilerini kontrol etmeleri hatırlatılacaktır.

  8. Optik formlara bir zarar verilmesi durumunda okulların e-posta adreslerine gönderilen boş optik formun çıktısı alınarak öğrenciye verilecektir.Öğrenci, bu forma kendi bilgilerini dolduracaktır.

  9. Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırşehir Merkez Necatibey Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)