57. Bölge 100. Yıla Özel Kutlamalar

Ankara 57. Bölge, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlenen müzik dinletisi ve özel etkinliklerle kutlamalar gerçekleştirdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü, ülke genelinde olduğu gibi Ankara'da da coşkuyla kutlandı. Bu özel günde, Ankara 57. Bölge, Öğrencilerin coşkusuna ortak oldu ve müzik dinletisi, sergi, konferans gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Müzik dinletisi, Cumhuriyetimizin kuruluşundan günümüze kadar olan dönemi yansıtan eserlerle dolu bir geceydi. Türk Sanat Müziği, Halk Müziği ve popüler müzik türlerinden örneklerin yer aldığı dinletide, katılımcılar unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadılar. Konferanslar ise Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihine ışık tutan önemli konuları ele aldı.

Ankara 57. Bölge, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlediği bu etkinliklerle, öğrencilerin ve öğretmenlerin bir araya gelerek coşkusunu paylaşmasını sağladı. Bu özel günde, Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi ve değerleri bir kez daha hatırlanarak, gelecek nesillere aktarıldı.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ankara Yenimahalle Şentepe Şehit Volkan Canöz Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)