5. Sınıf Velilerimizi Okulumuza Davet Ettik.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 5.sınıf velileri ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı okulumuz konferans  salonunda gerçekleştirildi. 

        2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 5.sınıf velileri ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı okulumuz konferans  salonunda gerçekleştirildi. Okulumuz Müdür Yardımcısı Gülden KUTKİ ‘ Eğitim Öğretim sürecinde  veli-öğretmen-öğrenci işbirliğinin önemini Yavuz Sultan Selim İmam Hatip Ortaokulu Ailesi olarak çok iyi biliyoruz ve sizlerle ortak paydada buluşmak amacıyla  tanışma toplantımızı  gerçekleştiriyoruz.’’ dedi.Ardından Sınıf Rehber öğretmeni  Fatma AKYOL hazırladığı sunum eşliğinde velilerimize, öğrencilerin okula kolay uyum sağlamalarına yönelik bilgiler verdi.Okulumuzdaki branş öğretmenleri tek tek söz alarak derslerin genel işleyişi  hakkında velilerimizi bilgilendirdi.

      Toplantıya katılan öğrenci velileri ise okul yönetimi tarafından gerçekleştirilen velilerle tanışma toplantısının kendileri açısından da olumlu geçtiğini vurguladılar.

      Toplantıya katılan öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize  teşekkür ederiz. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini diliyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Manavgat Yavuz Sultan Selim İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)