4/d Sınıfı Gururla Sunar

MİSAKİMİLLİ İLKOKULU 4-D SINIFINDAN MUHTEŞEM VEDA...

 

Misakimilli İlkokulu 4-D sınıfı sene sonu gösterisini  büyük bir coşkuyla sundu. 

 

İskilip Öğretmen evinde düzenlenen gösteriye Misakimilli İlkokulu Okul Müdürü Murat Babacan, okul öğretmenleri , veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Yaklaşık bir saat süren bu güzel etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  Gösteride  : Arif Nihat Asya'nın "Bayrak" şiiri, Necip Fazıl Kısakürek'in  "Sakarya Türküsü" şiiri, Ekrem Şama'nın  " İşte Bu Bayrak" şiiri seslendirildi. Daha sonra 4- D  sınıfından öğrencilerin rol aldığı "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" isimli tiyatro gösterisi sergilendi. Son olarak sınıf korosunun birbirinden güzel ve coşkulu bir şekilde seslendirdiği dört güzel  türküye bütün izleyenler eşlik etti. 

 

Gerek sahne, ses ve rol performansları, gerekse kostümleriyle izleyenlerin beğenisini  alan bu güzel etkinliğin hazırlanmasında ve organizasyonunda emeği bulunan sınıf öğretmeni Rasim Çınar, etkinlik ile ilgili şunları söyledi:

"Öncelikle bizi izlemeye gelen ve zaman ayıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Çocukların bu  heyecan ve mutluluklarına ortak oldukları için müteşekkirim. Biz 4-D sınıfı olarak yaklaşık dört aydır hazırlanıyoruz. Bu program çocukların; ilgi, yenetek ve becerilerini geliştirmek adına son derece değerli. Pandeminin ve kapalı kalan okulların akabinde onlarla böyle bir çalışma yapmaya karar verdiğimizde, hepimiz çok heyecanlandık. Daha sonra zaman kaybetmeden hepimiz azimle çalışmaya başladık. Özellikle bize bu süreçte destek olan  velilerime, okul müdürümüz Murat Babacan' a ve  çocuklarımızın isteğini kırmayarak etkinliğimizi sunmak için  bize bu salonu tahsis eden  değerli kurum müdür vekilimiz Abdullah ÖK beyefendiye katkılarından dolayı teşekkür ederim." Dedi. Program toplu fotoğraf çekimi ve sınıf öğretmeni Rasim Çınar' a velilerin çiçek takdimi ile son buldu.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Çorum İskilip Misakımilli İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)