40 Şair 40 Şiir

40 ŞAİR 40 ŞİİR

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi kapsamında, kemiyeti ihmal etmeden keyfiyeti merkeze alan bir anlayışla, Anadolu İmam Hatip Liselerinde ve İmam Hatip Ortaokullarında, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, yaşayacakları çağın bilgisini vermeyi ve becerilerini kazandırmayı hedeflemektedir.

        İnsanlığın küresel barışa her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu çağımızda; öğrencilerimizi milli, manevi, ahlakı ve insani değerlere sahip, kendi kültürüyle bütünleşmiş, ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip bireyler olarak yetiştirmek okulumuz Manyas Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin temel amaçlarındandır.

      Bu bağlamda Mart ayı faaliyetleri kapsamında Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal Ve Kültürel Etkinlikler Alanında öğrencilerimiz kıymetli şairlerimizden şiirler seslendirdi. Okul kütüphanesinde gerçekleştirilen çalışmada öğrencilerin duygu ve düşünce dünyalarının zenginleştirilmesi, hitabet ve sunuculuk becerilerinin gelişmesi amaçlandı.  

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Manyas Manyas Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)