4. Sınıflar Sınav Takvimi

İzmir Ticaret Odası İlkokulu 4. Sınıflar Sınav Takvimi

Duyuru

Herhangi bir nedenle sınavlara katılamayan ve okul yönetimince mazereti uygun görülen öğrenciler, ders öğretmeninin belirleyeceği bir zamanda ve öğrenciye önceden duyurularak sınava alınacak..

Görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi ve oyun, beden eğitimi ve spor, trafik güvenliği, insan hakları, yurttaşlık ve demokrasi, teknoloji ve tasarım, bilişim teknolojileri ve yazılım, Peygamberimizin hayatı, temel dini bilgiler ve seçmeli derslerde sınav yapılmayacak. Bu derslerin dönem puanı ders etkinliklerine katılım puanı ve varsa proje puanları ile oluşturulacak..

Sınavlara katılım zorunludur. Tüm öğrencilerimiz mutlaka sınavlara girmek zorundadır.Ancak Kronik rahatsızlığı olan(raporlu)  veya covid-19 salgınından dolayı hasta veya temaslı olan öğrencilerin durumunu velileri  mutlaka sınav gününden önce okul idaresine bilgi vermelidir.Ona göre okul içinde başka uygun bir zamanda ve izole bir ortamda sınava alınacaktır.

Sadece Türkçe,Matematik,Fen Bilimleri,İngilizce,Sosyal Bilgiler ve Din kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden yazılı sınav yapılacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Gaziemir İzmir Ticaret Odası İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)