4. Sınıf ve Anasınıfı Öğrencilerimizin Mezuniyet Heyecanı

Anaokulu ve 4. sınıf öğrencilerimiz 2022-2023 eğitim-öğretim yılının mezuniyet coşkusunu yaşadı.İlkokuldan mezun olan öğrencilerimiz ortaokula geçiş yapmanın gururunu ve heyecanını yaşadı. İlkokul Mezuniyet Töreni, öğrencilerimizin geçit töreni ile başladı. 4 yıl boyunca yaşadıkları keyifli ve güzel duyguları buluşturan, kardeşliklerini büyüten, kendini gerçekleştiren bireyler olma yolunda emin adımlarla ilerleyen günün başrol oyuncuları, cübbe ve kepleriyle sahneye gelmeye başladı. Tören ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve coşkuyla okunan İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürümüzün konuşması ile devam etti. Dans gösterileri yapıldı. Şarkılar söylendi. Vedalar edildi. Hediye çekilişi yapıldı. Aşık ile maşuk oynandı.

Mezuniyetin anlamı olan kep atma anı ise öğrencilerimizin ve velilerimizin geri sayımı ile gerçekleşti. Mezun olmanın mutluluğunu aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşan öğrencilerimizi kutlar, başarılarının hayatları boyunca devam etmesini dileriz.

Çocukların milli bilinç ve cumhuriyet gelenekleriyle yetiştirildiği belirtilerek mezuniyet sevincini sadece velilerin değil, tüm okulun yaşadığı söylendi.

Minik mezunlar program boyunca koro, dans gösterileri, drama çalışmaları, İYöresel müzikler ile misafirlere keyif dolu dakikalar yaşattı. Büyük alkış toplayan gösterilerin hemen ardında da eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama teslim töreni yapıldı.10yaş grubu öğrencileri 6 yaş grubu öğrencilerine bayrak ve flamayı devretti.

Çocuklarının ilk mezuniyetine şahit olan veliler ve öğretmenler kep atma töreninde gururlu dakikalar yaşadı. Eğitim hayatlarında nice başarılara kavuşmaları temennisiyle program sonlandırıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Seydikemer Karadere İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)