4. Sınıf Erkek Öğrenciler İçin Proje Ortaokul ve Proje Hafızlık Seçme Sınavı Başvuruları Başladı !!!

GELENEKTEN GELECEĞE, HAFIZ, MUHAFIZ, ÖRNEK VE ÖNCÜ NESİLLER İÇİN...

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı için Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi 5. Sınıf erkek öğrencisi olmak için yarışa hazır mısın?

Tüm öğrencilerini akademik, sosyal ve kültürel açıdan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye'ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmayı amaçlayan Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Ortaokul kısmı; kurulduğu günden bu yana, akademik, sportif, sosyal, kültürel, mesleki alanlarda isminden başarıyla söz ettiren kurum haline gelmiştir. Okulumuz, şimdilerde yeni öğrencilerini seçmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat: 14:00'da yapılması planlanan yazılı sınav için ön başvuruların 01 Aralık 2023 – 25 Nisan 2024 tarihleriarasında yapılacağını sizlere duyurmak isteriz.

NASIL BAŞVURU YAPARIM?

İsteyen aday öğrenci, proje okullarımıza gelerek “Hafız İHO projesi kapsamında Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ‘na gelerek (Adana Hafız İHO'nun) yapacağı Örgün Eğitim ile Birlikte Hafızlık Projesi Seviye Belirleme Sınavı ve Mülakatına katılacağını belirtip başvuru formu doldurmak şartıyla sınav ön kayıtlarını yaptırabilecektir.

Aday öğrenciler, internet üzerinden bireysel başvuru yapabilme imkânı da sağlanmıştır.hafiziho.meb.gov.tr.

İsteyen aday öğrenci ise https://hafiziho.meb.gov.tr/ adresinde yer alan "2024 Hafıziho Proje Bireysel Başvuruları" alanındaki yönlendirmeleri takip ederek ön kayıtlarını kendileri yapabilecektir. Bireysel başvuru yapan aday öğrenci, okul idaresi ile iletişime geçip başvurusunun onaylandığından emin olmalı ve başvuruda doldurulması istenen alanları mutlaka doldurmalıdır. Başvurusu onaylanan aday öğrenciler, başvuru yaparken oluşturduğu şifre ile sisteme girip zamanı geldikçe sınav giriş ve sonuç belgesine ulaşabilecektir.

NOT: Bireysel başvuru yaparken öğrencinin okuduğu okul kısmında öğrencinin okuduğu okul değil de öğrencinin gitmek istediği proje imam hatip okulu(Adana Kıvanç İHO) işaretlenecektir.

Unutma! Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesinin bir ferdi olmanın ilk adımı sınav için ön başvuru yapmaktır.

Yazılı Sınava Katılım Şartı: İlkokul 4.sınıf erkek öğrencisi olmak.

Yazılı Sınav Kapsamı: Öğrenciler, 4. Sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınav tarihine kadar işlenen müfredattan sorumludur.

Yazılı Sınava Başvuru: İnternet üzerinden çevrimiçi https://hafiziho.meb.gov.tr/ internet adresinden Bireysel Başvuru yapabilirler veya Projeyi uygulayan okul idaresine (Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne) gelip başvuru yapabilirler.

Yazılı Sınav Tarihi:25 Mayıs 2024 saat: 14:00

Ayrıntılı Bilgi: https://adanaihl.meb.k12.tr/  okul internet adreslerinden öğrenebilirsiniz veya 0322 502 0008 no’lu telefondan bilgi alabilirsiniz.

2024 yılı Adana Hafıziho Projesi'ne ait katılım ve başvuru şartlarının yer aldığı afiş ve tanıtım broşürüne aşağıda ulaşabilirsiniz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Seyhan Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)