30. Dönem Mezunlarımızın Diploma Törenini Gerçekleştirdik.

2022-2023 30.dönem mezuniyet törenimizi Çan Belediyesi Troya Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdik. Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı.

Törenimizin açılış konuşmasını Okul Müdürümüz İlkay Yılmaz yaptı.

Açılış konuşmasının ardından eğitimdeki devamlılığı simgeleyen bayrak ve flama devir teslim törenini gerçekleştirdik.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarımızdan dereceye girenler; okul birincisi Seda Akpınar, okul ikincisi Ayşegül Sarıgöz ve okul üçüncüsü Ebru Ekici’ye plaket ve ödülleri takdim edildi. 

Okul birincimiz Seda Akpınar, Okul Müdürümüz İlkay Yılmaz eşliğinde okul kütüğüne plaket çakmasının ardından tüm mezun öğrenciler adına duygu ve düşüncelerini ifade eden bir konuşma yaptı.

Öğrencilerimize öğretmenleri tarafından mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından mezun öğrencilerimiz kep atma törenini gerçekleştirdi.

Mezuniyet törenimiz mezuniyet pastasının kesilmesiyle son buldu.

Gerçekleşen törenimize Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan, Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Olgun, Çan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Kadir Deveci, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, Çan İlçe Sağlık Müdürü Nilay Baran Madan, Çan İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Güner Kara ve İlhan Keçeci, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yolunuz açık olsun çocuklar.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çanakkale Çan Çan Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)