3. Erken Girişimci Geliştirme Merkezi Projesi Başvuruları Başladı

ERKEN GİRİŞİMCİ GELİŞTİRME  (EGG) MERKEZİ PROJESİ

 

Erken Girişimci Geliştirme (EGG) Merkezi Projesi,  İstanbul Ticaret Odası liderliğinde, TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu  (İKGK) ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) ortaklığında diğer paydaşların desteği ile birlikte yürütülmektedir.

Söz konusu projede 14-19 yaş aralığındaki gençlerin yenilikçilik ve girişimcilik alanındaki kabiliyetlerinin artırılması, buna yönelik altyapıların, hizmet modelinin geliştirilmesi, hedef kitlenin bilim ve teknolojiyi yerinde deneyimleyerek öğrenmeleri ve pratik hayata aktarmaları amaçlanmaktadır.

Alınacak online başvuruların ardından, yapılacak eleme ile online eğitime hak kazananlara haftada 3 gün/ günde 2 saat online ücretsiz eğitim verilmesi planlanmaktadır.

Alınacak eğitimler sonrası devam durumu ve ara değerlendirmeler ile ikinci aşamaya geçmeye hak kazananlar belirlenecektir.

Proje kapsamında, paydaşlarımız olan Boğaziçi TTO, İTÜ Arı Teknokent  ve Teknopark İstanbul  ziyaretleri, Teknopark kamplarına katılım, mentörlük, yatırımcılarla görüşme fırsatı ve atölye çalışmaları gibi faaliyetler gerçekleştirilecektir.

Proje sonunda belirlenecek başarılı proje katılımcılarına Trendyol tarafından ödüller sunulacaktır.

Afişi bulunan söz konusu projeye https://btm.istanbul/etkinlikler/egg adresinden veya aşağıdaki QR kodundan başvuru yapılabilmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Zeytinburnu Zeytinburnu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)