3 - E Sınıfı En Güzel Kitap, Paylaştığın Kitaptır

 

     Bir heyecan bir heyecan… İki yıldır olduğu gibi yine düştük yollara. Kalbimiz avuçlarımızda… Kalbimizi götürüyoruz bizimle aynı yaşlarda olan kardeşlerimize. Kalbimizi götürüyorsak bir yere daha ne götürebiliriz ki ? Tabii ki en kıymetlilerimizi, OKUDUĞUMUZ KİTAP SETLERİNİ . Bir de minik hediyelerimizi. Hava da yağmurlu görünüyor. Olsun varsın. Güzel bir etkinlik için gidiyoruz ya Allah yardım eder. Ve ulaştık hedefimize. Şehit Yasemin Tekin İlkokulu. Bu etkinliğimiz bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Şehit Öğretmenimiz YASEMİN TEKİN’in güzel adını taşıyor. Bu vesile ile Yasemin öğretmenimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

          Sıcacık bir ortam, gülümseyen yüzler. Uzatmayalım daha fazla karşılıklı paylaştık hediyelerimizi. Paylaşmanın, kardeşliğin gururunu iliklerimize kadar hissettik. Hava da açtı, oh misss… Yedik, içtik, oyunlar oynadık ve tabii ki kitap okuduk birlikte.

       Hiç bitmesini istemediğimiz bu özel günde bize eşlik eden Şube Müdürümüz Sayın Ali COŞKUN’a, Okul Müdürümüz Sayın Talat BİRBİÇER’e, okullarında bizlere harika bir ev sahipliği yapan Şehit Yasemin Tekin İlkokulu Müdürü Sayın Erhan CEYLAN’a teşekkürlerimizle.

        Ve bizi sürprizlerle karşılayan, unutulmaz bir gün yaşamamıza ev sahipliği yapan kıymetli öğretmenim Hacı Mehmet AKTAŞ öğretmenimiz ve güzel Kuzucuklarına çok teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Osmaniye Merkez Yedi Ocak İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)