3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Okulumuzda Yapıldı

Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin "bir gün değil her gün" yanındayız.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ilçe programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan programın tamamına mezun öğrencilerimizden Tuğçe Karagöz işaret diliyle eşlik etti.

 Çocuk Gelişimi Alan Şefimiz Neslihan Oğulmuş'un günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiir, işaret dili ile söylenen şarkı ve video gösterisi izlendi.

 Program Çocuk Gelişimi alan öğretmenimiz Nalan Yiğit'in masal anlatımı ile devam etti. Özel öğrencilerimiz "Kamil Kaya ve Burak Ak" Harmandalı gösterisi sergiledi.

 Okulumuz İngilizce Öğretmeni Şamil Korkmaz'ın yazdığı ve  Türk Dili ve Edebiyatı zümresinin sahneye hazırlamış olduğu "İş Görüşmesi" adlı skeç okulumuz öğrencileri tarafından canlandırıldı.

 Çatalca Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde hizmet almakta olan Özel eğitim öğrencilerinin "Hayalimdeki Ben" adlı defilesi ve Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünün hazırladığı kostümlü gösteri sergilendi.

 Programın sonunda davetlilerimize Yiyecek İçecek Alanı öğretmen ve öğrencilermizin hazırlamış olduğu yiyecekler ikram edildi.

  Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.



Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İstanbul Çatalca Çatalca Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)